Výpredaj Suri Frey

Úžasné kabelky pre dámy, ktoré milujú overenú klasiku a jednoduchý no výnimočný štýl. Ak nemáte čas ráno prekladať veci z jednej kabelky do druhej, Suri Frey sú pre vás ako stvorené. Perfektne sa hodia do práce, hneď na rýchlu kávu s priateľkami a tak vďaka svojej veľkosti ju viete perfektne využiť aj na nákupy či špacírovanie po obchodnom dome. Kabelky sú maximálne priestranné, pohodlne sa nosia a jedno vieme uričite - potrebuje ju každá dáma, ktorá už vyrástla z rebelovania a chce si užívať život s rodinkou naplno. 

DÁMSKA KABELKA SURI FREY - STRIEBORNÁObjavte elegantný kúsok z dielne Suri Frey. Strieborná farba v kombinácii so zlatou nádherné dotvorí Váš look. Luxusná kombinácia, ktorú ocenia vaše kolegyne ale aj okoloidúci. Ku kabelke postačí jednoduchá blúzka, úzke rifle alebo čierne nohavice a je to. K hadiemu vzoru nepotrebujete žiadne doplnky. Všimnite si detaily v podobe strapcov a loga značky. Postačí kvalitný rúž a úsmev.

ZNAČKOVÁ DÁMSKA KABELKA SURI FREY MELINDA - RUŽOVÁ

Ružová kabelka z kvalitného materiálu. Ak radi nosíte kabelky v ruke táto je ušitá ako pre vás. Pohodlne sa do nej zmestia všetky papiere a dokumenty, ktoré potrebujete k úspešnému pracovnému dňu. Vďaka strihu na výšku je to bez problémov. Navyše, je vyrobená z kvalitej PU kože, ktorá neabsorbuje vlhkosť, je priedušná, odolná. K tomu prirátajte perforované zdobenie, ktoré celú kabelku nesmierne na oko odľahčuje

DÁMSKA KABELKA SURI FREY OLI - ČIERNA

Klasika v podaní Suri Frey. Kombinácia nesmrteľnej čiernej a bielej je absolútne IN. Navyše, farebné duo na kabelke Oli je decentne a veľmi vkusne "namiešaná". Opäť perforované zdobenie a detail v podobe strapcov a loga značky. Kabelka má perfektné rozmery, využijete ju v práci a tiež vo voľnom čase. Kvalitné šitie z nej robia ozaj výnimočný kúsok

crossody kabelka suri frey v ružovej

V lete si to ani nevieme predstaviť bez vzdušných šiat, kvetovaných volánikoch, nesmú chýbať ani sexi shortky či letná suknička. K tomu je veľká kabelka zbytočnou záťažou a celý look vie nasmerovať opačným smerom ako ste zamýšľali. Doprajte si novú, kvalitnú crossbody Suri Frey kabelku. Ružová farba je perfektná k bielym, čiernym, zeleným či dokonca žltým šatám. Zažiarte v lete ešte viac. Nebojte sa farieb a vykúzlite ľahký svieži look.

DÁMSKY RUKSAK SURI FREY - SVETLO ZLATÝ

Pohodlie, ktoré na dovolenke potrebujete. Nebojte sa prísť na vychytenú pláž s ruksakom Suri Frey. Je iný ako ostatné. Nádherná farba, výnimočne spracovaný materiál a krásne detaily. Značkový ruksak, ktorý si môžete dovoliť. Perfektne sa vám hodí k shortkám alebo trištvrťovým nohaviciam. Univerzálna farba zaručí, že ho budete môcť nosiť každý deň. 

CELÁ PONUKA TU