Kabelky pre ženy s názorom - júlové novinky

Pripravili sme pre Vás výnimočnú kolekciu najkrajších kabeliek. V lete potrebujeme rozšíriť svoj šatník. Chodievame do hôr, k vode, na predĺžené víkendy alebo do najlepšej kaviarne v meste na príjemné posedenie s priateľkami. Všade a vždy potrebujeme vyzerať dokonale, mať na sebe tie najlepšie letné šaty, ligotavú bižutériu, šatku previazanú vo vlasoch, pohodlné no štýlové sandále. To všetko doplnené o perfektnú kabelku na bežné nosenie ale aj do práce. 

Hobo kabelky sú IN

Pre pracovité a praktické ženy

Máte ju už vo svojom šatníku? Kabelky v tvare polmesiaca sú toto leto absolútnym hitom. Niet sa čomu čudovať. Perfektne ich využijete do práce, na pláž ale aj na nákup. Sú perfektnou voľbou pre mamičky, ktoré pri sebe musia mať neustále množstvo vecí. Sú priestranné, väčších rozmerov takže si s hobo kabelkou vystačíte celý deň. Výhodou je širšie, stredne-dlhé ucho, vďaka ktorému kabelku pohodlne zavesíte na rameno a v žiadnom prípade vás neoreže. 

 

 

Crossbody vo farbe tohto leta

Pre dámy v letných šatičkách

Crossbody v letnom looku nesmú chýbať. Sú klasikou ak potrebujete vybehnúť do mesta, rýchlo si niečo vybaviť alebo posedieť s priateľmi na najkrajšej terase. Stačia jednoduché šaty s jemným vzorom, ktoré budú ľahko viať v letnom vánku, pohodlné sandáliky a k tomu crossbody kabelka zavesená na ramene, klasicky ako crossbody alebo sa ju nebojte uchopiť do ruky. V lete je všetko dovolené. Túto sezónu sa zamerajte na farbu. Stačí jednofarebná kabelka s dôsledným prešívaním a malými, no zato dômyselnými detailmi. V kurze je zelená, fialová a najmä sivá s nádychom striebra. Odvážili by ste sa na štýlovú crossbody s "chanelovským" prešívaním a zlatými drobnôstkami.

Menšie do ruky na rameno

Ak chcete niečo "medzi"

Ak hľadáte veľkostne niečo medzi crossbody a kabelkou do ruky a na rameno tak, aby sa dali nosiť na oba spôsoby, ste na správnej adrese. V ponuke nádherné, jednofarebné, univerzálne kabelky, ktoré o vás povedia viac ako si možno myslíte. S kabelkami Lina vyjadrite svoj módny názor, ukážete svoju štýlovú stránku a každému bude jasné, že vy presne viete čo s čím kombinovať a čo na vás vyzerá najlepšie. Kabelky Lina sú univerzálne, preto je zbytočné radiť vám, čo k nim dopasovať. Využijete ich v bežný oddychový deň, ale určite vám ich bude závidieť aj každá kolegyňa a dobrá kamarátka.

Pre hravé rebelky

Pohodlné ruksaky

Iste ste už odložili školskú tašku a o knihách a zošitoch nechcete ani počuť. Ak ste si ale zamilovali pohodlné nosenie ruksakov a batohov na ramenách, nemusíte sa cez leto s tým nadobro rozlúčiť. Ruksaky sú nesmrteľné. Ich nosenie odľahčuje a pomáha chrbtici. Záťaž je rovnomerná a práve to treba dopriať boľavému chrbátu najmä po celoročnej záťaži. Trendové sú jednoduché ruksačiky s minimalistickým vzorom. Najlepšie jednofarebné s minimálnym množstvom zipsov.

PRE VIAC INFO: kabelky@kabelky.sk

MOMENTÁLNE NA SKLADE