Kabelečka do 20 ečka

V lete máme kopec výdavkov, dovolenky, chaty, výlety, nové oblečenie. Ak potrebujete novú kabelku, zadovážte si ju za bezkonkurenčnú cenu. K novému kúsku si dolaďte aj trendovú peňaženku a ozajstné leto môže začať.

Never-ending crossbody

 

 

Crossbody TOM&EVA majú všetko čo potrebujete. Nádherné spracovanie, výnimočnú farbu, pútavé detaily. K tomu iba letné, vzdušné šaty a ste pripravená na bežný deň, alebo večerné posedenie s priateľmi. Uznajte, k minimalistickým šatkám, sukni alebo šortkám sa veľké kabelky nehodia. Nepochybujeme o ich praktickosti, no v horúčavách sa snažte odbremeniť od robustných tašiek. Navyše, pomôžete tak svojej chrbtici. Koniec-koncov, na letnú prechádzku do mesta a na zmrzlinu vám stačí peňaženka, kľúče a mobil.

 

Na nákup aj kúpalisko

 

 

Nie je o čom, vieme kde sa vidíte :). Teplúčko, nohy v bazéne, deti s manželom, vy si zatiaľ popíjate vychladený drink. Ak máte naozaj naponáhlo a potrebujete pred kúpaním skočiť do obchodu, zobrať všetko potrebné pre deti a vyzerať dobre, shopperky TOM&EVA sú správnou voľbou. Kvalitný materiál a pevné rúčky zabezpečia vaše pohodlie a žiadne starosti. Nech si voľné chvíle môžete vychutnať naplno. Tašky sú mimoriadne odolné a unesú všetko, čo na mini dovolenku na kúpalisku alebo na pláži potrebujete.

Vo farbách leta

Peňaženky v pestrých farbách potešia každé oko. Keď ju vyberiete zo štýlovej kabelky, každému bude hneď jasné, že presne viete čo chcete a čo sa nosí. Peňaženky sú praktické s dostatočným priestorom pre mince, kreditné karty a papierové peniaze. V ponuke aj kúsky, ktoré viete pohodlne zavesiť na zápästie. Doprajte si príjemný letný vzhľad a vsaďte na peňaženku s nádherným kovovým detailom. 

KOMPLETNÁ PONUKA TU