Dovolenka snov

My ženy by sme boli najradšej, ak by sme sa úplne vyhli dovolenkovému šialenstvu - zbaliť seba, deti, manžela a v niektorých prípadoch aj nášho domáceho miláčika čo i len na víkend je problém. Deti potrebujú hračky, minimálne 5 nohavíc a tričiek aby nechodili špinavé (to isté platí aj pre manžela :) ), dostatok jedla, vody, opaľovacie krémy, vhlčené servítky, hygienické vreckovky, plienky....veď to poznáte. Bohužiaľ, zlá správa je, že nech si akokoľvek nahovárame, že nabudúce už vynecháte odsávačku a štyri nafukovačky, opak je pravdou. Vieme vám ale pomôcť minimálne v tom, do čoho natrepať polku bytu. Aj vy sa chcete cítiť dobre a možno byť už v lietadle trochu stredobodom pozornosti. Samozrejme, všetko s ohľadom na praktickosť a manželovu peňaženku

Nesmrteľná bodka

Úžasne nestarnúci vzor, ktorý pobláznil hlavy módnym dizajnérom na niekoľko desaťročí. A jej sláva trvá! Veď, čo viac k nej potrebujete? Na cestu vám dokonca budú ku kufru a taške Dots 2v1 odpustené aj stylistami nenávidené legíny. K tomu obyčajné biele tričko, okoreniť ho môžete vtipným nápisom a je to. Samozrejme, ak idete na služobnú cestu, svoj kostýmček nádherne rozžiarite.

cestovná taška DOTS, kufor a cestovná taška 2v1

Unisex

Pánsky štýl je aj túto sezónu IN. K tomu prirátajte praktickosť - bez investície do nových kúskov stačí otvoriť skriňu hneď vedľa tej vašej. Nezabudnite s pánskym lookom zaobchádzať šetrne. Postačí o jeden kúsok viac a budete ako zlá kópia svojho milého. Preto sú tu unisex kúsky, vďaka ktorým ostanete vždy v bezpečnej zóne. Ak chcete byť absolútne trendy, nezabudnite na čierne mokasíny

Červená cestovná taška a kufor 2v1 Bali

Pre pánov na víkend

Potrebuje vaša polovička funkčnú tašku na víkend alebo do posilňovne? Alebo lepší prípad...berie vás drahý na romantický víkend? Doprajte mu za to trochu luxusu a kvality. Pevne prešívané tašky vo viacerých odtieňoch unesú všetko, čo potrebujete na nezabudnuteľné chvíle.  

Pánska víkendová taška Solier

 

Kufrová klasika

Dovolenka, služobka, víkendový pobyt, všade je absolútne vhodný. Pevné hrany, pohodlné nosenie na kolieskách a nepremokavý kvalitný materiál. K tomu univerzálny hladký vzor v niekoľkých farbách. Už si predstavujete čo doň zabalíte?

Sivý kufor Great, kufor do lietadla, auta a autobusu

VIAC INFO: kabelky@kabelky.sk