Kabelky v letných uliciach

Predstavte si, že sedíte s kamoškami na terase reštaurácie. Je lenivé leto, vy si spokojne chlipkáte chladený ďžús v tieni slnečníka. A ako správne baby obzeráte a hodnotíte okoloidúcich. Aké kabelky by sa vám mohli zapáčiť v letných uliciach?

Ruksak vs. crossbody

Ulice zaplavili rozviate šaty – volánové, vzorované, hravé a vzdušné. Na druhej strane ulice vidíte slečny, ktoré si len tak vybehli do mesta na rýchly nákup v trištvrťových legínach a bielych teniskách. V oboch prípadoch a za každú cenu sa chcú dámy v horúčavách cítiť predovšetkým pohodlne. Niet sa čomu čudovať. V lete sa nechceme zaťažovať nosením ťažkých a neforemných kabeliek. Stačí doladiť správny doplnok a dokonalý outfit je na svete. K letným šatám odporúčam zvoliť minimalistickú crossbody, ktorá jemne pozdvihne váš vyberaný vkus. Pohodlne legíny samé o sebe predurčujú športový look. Dotvoríte ho praktickým ruksakom, do ktorého sa zmestia nie len nevyhnutné drobnosti, ale aj väčší nákup.

Hnedý kvetovaný ruksak - pokojne aj na bežný deň

je praktický pre študentku aj pre maminu. Študentka doň šupne notebook, zošit na poznámky, pero. Mamina všetko čo treba na výlet s deťmi – zásobu vody, zásobu ovocia, keksík, vlhčené obrúsky, dezinfekčný sprej a leukoplasty.

Hnedá crossbody kabelka – to by som tipovala na rande. Oblečenie je romantické, kabelka praktická. Do kina, na zmrzku, na prechádzku.

lan-siaty_1

Do práce rovno z prístavu

Vonku horúčavy v kancelárii klíma. Ráno večná dilema čo si obliecť. Rifľové šaty sú klasika, k nim pohodlné tenisky, pre hravejšie dámy ligotavé, s lienkami, pre nesmelejšie postačí biela klasika.

Dáma na ulici si trúfla aj na červenú ružičku do vlasov? Perfektný nápad ako oživiť celkový vzhľad. Kombináciou modrej bielej a červenej docielite námornícky look, ktorý zlepší náladu aj vašim kolegyniam.

kabelka na plece je do práce voľbou číslo 1. Vojde do nej všetko potrebné a pokojne si s ňou po práci odbehnete na malý nákup.

cervena-ruza

Klamte vzhľadom

Dámy, ktoré nemajú rady stereotyp a fádnosť často klamú oblečením. Je to predsa zábava

Použila dáma výrazný tmavočervený rúž? Potom určite siahla po kabelke, kotrú som si interne nazvala pávia – jej elegantná zeleno-modrá štruktúra mi totiž pripomína pávie perie. Perfektná voľba pre všetky odvážne a extravagantné dámy!

Trochu jemnejšie pôsobí bledomodrá kabelka s retiazkou. Kvietok na zapínaní a jej do oblúčikov formovaný okraj s kovovými bodkami pekne dopĺňa strohý strih oblečenia. Ale pozor, táto dáma je predsa len rafinovaná, odkryla nenápadne plecia - možno sa inšpirovala ako Megan Markle.

Nech si dáte na seba čokoľvek váš úsmev o vás povie kto v skutočnosti ste :) 

sirotka_1

Nežná ruža v obláčiku príjemného parfému

Rýchlym krokom prešla okolo, ponáhľa sa, na kohosi kýva. Zostala za ňou príjemná svieža vôňa, parfém vybratý s citom do letných dní. Žiadna vulgárna ťažká vôňa. Pocit sviežosti umocnila materiálom oblečenia, čo nosí. Ľahký, vzdušný, prefúka ho letný vánok. Rafinované rozparky, žiadne rukávy. Tak rady by ste s kamoškami nahliadli do jej ružovej kabelky! Aby ste tajne zistili značku parfému a od zajtra boli v uponáhľaných uliciach rovnako svieže.

sviezi-ruzovy-outfit

 

S výberom kabeliek, outfitmi a tipmi, čo sú žienky na letnej promenáde zač sa pre vás pohrala Juliana zo Šaty pre moletky. Myslíte, že sa trafila? Navnadila vás, budete odteraz hľadať za každou kabelkou príbeh ženy, čo ju nosí? Ak vás zaujali niektoré šaty, pohľadajte ich v článkoch Letné oblečenie pre bacuľky – Ktorú ružu si vyberiete?, Letné oblečenie pre moletky inšpirované kvetmi.