Kabelka do práce: veľká, elegantná, praktická. Ktorá sa hodí vám?

Je to nespravodlivé? Muži dajú do jedného vrecka kľúče, do druhého telefón s peňaženkou a už ich niet. Žena sa z domu nepohne bez základnej kozmetickej výbavy, zrkadielka, púdru, rúžu, parfumu, elegantného diáru... Skrátka ženský svet v malom. Zrazu bežná kabelka nestačí a väčšia športová sa k trendy outfitu nehodí. Teraz máme pre vás kabelky, do ktorých zbalíte aj kanceláriu a stále budete elegantná.

Malou prepchatou kabelkou dojem neurobíte

Malé kabelky sú krásne na party alebo do kaviarne. Malý kúsok, ktorý ste naplnili a ledva zapli, nepôsobí vznešene. Preto sú tu kabelky FELICE, ktoré ponúkajú neobyčajnú eleganciu do práce a zároveň na voľný čas. Ak idete z práce hneď na nákup, shopperky FELICE sú pre vás ako stvorené. Navyše, iba teraz ich kúpite za fantastické ceny. Niektoré sú dokonca využiteľné aj na cestovanie.

Ak hľadáte decentné športovo-elegantné kabelky, pozrite si značku DOCA, ktorá ponúka viaceré vzorované modely a nádherné farebné prevedenia, ktoré vás urobia nepriehľadnuteľnou.

Kancelária v kabelke?

Nie je problém. Vsaďte na veľa priehradiek a nosnosť. Bieločierna kabelka DOCA odnesie aj nemožné. Ponúka nadštandardný priestor, vnútorné priehradky na čokoľvek a praktické odnímateľné vrecko. Tento mäkučký doplnok oklame aj mnohé vaše kolegyne, pretože je veľkou konkurenciou pravej kože a nahrádza PVC umelú kožu.

Ak máte radšej zlaté odtiene, zaostrite na pevnú Shopperku FELICE BOLSA, ktorá je príjemná na dotyk a odnesie aj menší nákup. Tieto kabelky sa nedeformujú, odolávajú aj "londýnskemu" počasiu a svojou kvalitou prekvapia aj vašich partnerov, ktorí vám už chceli kupovať ruksaky. :)

Vábnička na mužov

Uznajte, najlepšia kabelka je taká, ktorú môžete nosiť v ruke, na predlaktí, aj na ramene. Koľko modrookých pohľadov vám venovalo pozornosť, keď ste svoj nový kúsok niesli elegantne na predlaktí? Veru, cestou z nákupu je to aj s eleganciou problém. Kabelku prevesíme cez rameno a v rukách nesieme nákup. Dámy, jemne ružová kabelka DOCA dokáže zažiariť aj na ramene. A keď zaujme okoloidúceho gentlemana, možno vám s tým nákupom ochotne pomôže. ;-)

značková ružová kabelka DOCA, nosí sa v ruke a na ramene ale aj ako crossbody

www.kabelky.sk

info: kabelky@kabelky.sk