Likvidácia skladu

Kabelky značky FELICE/SOLIER až do - 52 %

Neopakovateľná ponuka - značky FELICE a SOLIER za bezkonkurenčnú cenu. V sklade potrebujeme uvoľniť miesto pre nové kúsky, preto sme pripravili úžasnú akciu, ktorá trvá do vypredania zásob.

Spojenie nadčasovej módy a minimalizmu absolútne dominuje kolekcii FELICE. Objavte štýlové crossbody, na každú príležitosť. Európska kvalita a šarm je pretavený do každého modelu. Navyše, štýlové crossbodyčka vynikajú prepracovanými detailmi. Pozrite si aj kožené crossbody FELICE za úžasné ceny. K týmto kúskom postačí jednoduchý outfit, vyšperkujete ho práve kabelkou. Pokojne si ju zoberte aj na večerné posedenie s priateľmi, alebo romantické rande.

Rozumieme, že na nákupy a do práce potrebujete väčšie kabelky, do ktorých uložíte celý svoj "život". Skúste štýlové, fashion a hlavne, lacné FELICE shopperky. V ponuke nájdete TOP farby sezóny. Sú vyrobené z eko kože, čo je maximálne priepustný materiál, príjemný na dotyk, neabsorbuje vlhkosť a veľmi ľahko sa ošetruje.

Myslíme aj na pánov a ich aktivity. Z práce do posilňovne alebo v lepšom prípade, z práce rovno s vami na predĺžený romantický víkend. Zaobstarajte mu víkendovú tašku podľa jeho/vašich :) predstáv. Alebo ho potešíte menšou taškou do ktorej vloží iba kľúče, mobil a peňaženku? Nech už vyberiete čokoľvek, doprajete mu kvalitu za perfektnú cenu. Pre pánov na sklade kolekcia SOLIER, ktorá sa špecializuje na potreby mužov. Postaráme sa aj businessmanov. Perfektná, praktická, priestranná taška ihneď k dispozícii.

Kompletná ponuka TU