Aké kabelky by mali nosiť bacuľky?

Pripravili sme pre vás článok na túto tému v spolupráci so stránkou Šaty pre moletky.

 

Rady nad zlato

Ak si prebehnete pár článkov v módnych magazínoch a blogoch na túto tému, nájdete v nich tieto rady:

  • Nenoste maličké kabelky. Aby ste nevyzerali ako obor, čo ukradol kabelku štvrtáčke zo základky.

  • Noste kabelku, ktorá je čo najviac členená - má rôzne vačky, zipsy, zaujímavé detaily.

  • Viete, ktoré sú vaše problémové partie, na ktoré nechcete upriamiť pozornosť. Vyskúšajte si preto kabelku pred zrkadlom:

    • Máte široké boky? Kabelka by mala mať uši kratšej dĺžky a mali by ste ju mať zavesenú na pleci tak, aby siahala po pás. Pritiahnete tak pozornosť k hornej polovici tela.

    • Máte príliš bujný dekolt? Pre vás sa naopak môže hodiť kabelka s dlhším remienkom. Alebo noste shopperku prevesenú na predlaktí.

baculky-s-malymi-kabelkami

Maličká kabelka nepôsobí dobre, pri výbere novej kabelky si dajte záležať

Neviditeľná kabelka

Nám osobne sa napríklad maličká tyrkysová kabelka alebo malá oranžovočervená crossbody veľmi páčia - hoci rady z článkov vravia, že pre plus size ženy by mali byť malé kabelky tabu. Možno práve preto, že na seba upozorňujú farbou, pútajú oko pozorovateľa a celé outfity sú vďaka nim hravé. Ako sa pozdávajú malé kabelky vám?

Naproti tomu dievča s bielou blúzkou s čiernym véčkom, čiernymi nohavicami - jej čierna kabelka s retiazkou je skoro neviditeľná splýva s jej oblečením. Jej dĺžka siaha k jej problémovej partii - bokom. Strečové nohavice pritiahnu pohľad a kabelka ho nezastaví. Nekontrastuje.

baculky-s-crossbody-kabelkami

Malé, výrazné kabelky by mali byť tabu 

k tomuto typu postavy sa nám žiada aj napríklad áčková sukňa a pekná farebná kabelka, ako zvolila dáma na prvom obrázku. Z ponuky Kabelky.sk sú idálne tieto:

 

"Veľká žena veľká kabelka"

Tizianovská ryšavka v jemnom oranžovom saku sa obliekla v minimalistickom štýle. Zrejme preto zvolila kabelku čiernej farby. Ak by ju mala prevesenú na pleci, tak kabelka pekne na farebnom saku vynikne. Zavesená v ruke splýva s rovnakou farbou nohavíc. Nie je potrebné tlačiť na farebnú pílu za každú cenu. Dojem z jej outfitu je dobrý aj bez farebnej kabelky.

baculky-s-velymi-taskami

Modelky vpravo v džínsoch to vedia

Dámy na vedľajších obrázkoch sa naopak s farbami pohrali. Ich outfity sú vďaka džínsom športovejšie. Ich kabelky by dobre vynikli zavesené cez plece, na predlaktí, v ruke. Na prechádzke, na kávičke, cestou do práce.

Ak hľadáte farebnú shopper tašku, do ktorej sa vojde všetko potrebné, nakuknite do ponuky Kabelky.sk:

Vybrali ste si už od nás vašu vytúženú kabelku? Hľadáte ďalšie inšpirácie na outfity pre moletky?