Kabelka podľa Meghan Markle

S kabelkou ako princezná

Meghan Markle je hviezdou tejto jari! Ani účinkovanie v populárnych seriáloch ako Kravaťáci alebo CSI: New York či vystúpenia na pôde OSN tejto americkej herečke a aktivistke nepriniesli toľko pozornosti ako ohlásenie zásnub s britským princom Harrym koncom minulého roka. V sobotu 19. mája sa stala princeznou, a tak ako pred ňou princezná Diana či vojvodkyňa Kate, módu ovplyvňuje obrovskou mierou už dnes.

Musíme však uznať, že najčerstvejšej členke kráľovskej rodiny vkus ani štýl nechýbajú a nálepku módnej ikony nemá nadarmo. Dobrou správou je, že jej módnymi kúskami sa môžeme inšpirovať aj keď na novú kabelku z rozpočtu nemôžeme odkrojiť práve kráľovskú sumu. Ako dôkaz vám prinášame cenovo prístupné varianty tašiek a kabeliek, ktoré by schválila aj Meghan samotná.


Čo hľadať?
V kabelkách a taškách je budúca princezná nadčasová. Nedáva sa zlákať prchavými trendami, siaha po jednoduchej klasike a overených strihoch v jednom farebnom tóne. Často vyberá kožené crossbody kúsky známych značiek v odtieňoch hnedej a čiernej, jej osobným hitom sa však stali aj odtiene burgundy a zelenej.


Na bežný deň
Či už sme hviezdou pred polkou sveta alebo len pred vlastnou rodinou, všetky od svojej dennej kabelky potrebujeme najmä jedno - priestor na veci. Na veľmi veľa vecí. Kabelky cez rameno či ruksaky, Meghan siahne po taškách vizuálne jednoduchých, ale vždy efektných a praktických.

 

 

Kabelky podľa Meghan na bežný deň:

http://bit.ly/2KKllJx

http://bit.ly/2rXMBwq

http://bit.ly/2LhSpK2

http://bit.ly/2J2mY8t

http://bit.ly/2LndySW

 

Na cesty
Žiadne výrazné vzory ani krikľavé farby, za to praktické priehradky a investícia do kvality. Také sú tašky, ktoré sprevádzajú Meghan na cestách.

 

Do spoločnosti
Pri slávnostnejších príležitostiach vidno Meghan najčastejšie s jednoduchými listovými alebo crossbody kabelkami, zladenými k celkovému outfitu.

Spoločenské podľa Meghan:

http://bit.ly/2KKtQ7k

http://bit.ly/2IAt9Rq

http://bit.ly/2s2AWwq

 

Tak čo, necháte sa inšpirovať?