Májové novinky skladom

Najkrajšie kabelky za super cenu práve v ponuke. Navyše, s našimi fantastickými setmi a kabelkami a ruksakmi 2 v 1 využijete nový kúsok hneď viackrát. Samozrejme, iba pre Vás je pripravená aj "kabelková" klasika na bežné a pracovné dni za fantastické ceny. 

Pre viac info kliknite na foto

Ak máte svoju obľúbenú kabelku, ale niekedy ju potrebujete vymeniť za jej menšie prevedenie, sety sú fantastickou voľbou. Pohodlne si vyberiete z viacerých možností tvaru, spôsobu nosenia, veľkosti, no predovšetkým, stále si zachováte svoj vkus a vyberaný štýl. Vyberte si z nadčasovej krémovej farby, ktorá je za každých okolností vhodná a ľahko ju zladíte k čomukoľvek. Alebo si vyberiete ruksak ku ktorej je nádherné crossbodyčko?

 

Ruksak z ktorého za okamih vykúzlite kabelku. Úžasné a pohodlné riešenie. Pomôžete tak aj svojej chrbtici. Oddýchnite si od nosenia ťažkých kabeliek, ktoré jednostranne zaťažujú váš chrbát. Vybrali sme pre vás luxusné a cenovo dostupné kúsky od najobľúbenejšej gréckej značky DOCA. Kvalitné šitie, crazy tvar a neobyčajný štýl. Ktorá bude vaša?

 

Klasika za rozumnú cenu. Vieme, že potrebujete univerzálnu kabelku do práce, na nákup, večerné posedenia s priateľkami. Pohodlné nosenie, priestrannosť a univerzálnosť. To všetko ponúkame v májových novinkách 2018.

 

VIAC INFO kabelky@kabelky.sk