Bolí Vás chrbát?

V práci a škole najčastejšie sedíte, domov nesiete ťažký nákup, upratujete, s láskou sa staráte sa o deti. Je čas myslieť na seba, aby ste v čase voľna nemuseli zápasiť s bolesťami chrbtice.

 

Pomôžte svojej chrbtici. Denne ju zaťažujeme kabelkami, ktoré sú neraz preťažené. K tomu si ešte prirátajte dieťa na rukách alebo nákup na celý víkend a bolesti sa dostavia skôr, ako ste predpokladali. Aspoň na pár dní do týždňa siahnite na prospešnejšiu alternatívu - RUKSAK. 

Nosením kabelky zaťažujeme prevažne jednu stranu chrbtice - zvyčajne pravú. Ruksak sa hravo postará o vyvážené zaťaženie. Hrubšie popruhy zabezpečia pohodlie. Navyše, voľné ruky ocenia mamičky ale aj slečny, ktoré sa chcú baviť. Preto ich všestranne využijete na nákupy, do školy ale aj bláznivé letné festivaly.

Ruksaky nemusia byť iba ladené iba do športového looku. Vyberte si kúsok, ktorý je nie len šetrný k chrbtici, ale zvýrazní aj vašu osobnosť a vyberaný vkus.

Nová kolkecia DOCA je nádherná. V ponuke štýlové ruksaky z Oriental či Basics Luxury Collections. 

 

Ak ste športový typ a chcete na na víkendové pobyty alebo do hôr a lesa vycestovať štýlovo. Vyberte si jednej z našich ruksakov, ktoré vám odnesú všetko čo potrebujete - deku, termosku a desiatu. V ponuke nájdete ruksaky rozličných veľkostí a tvarov. Každý má však dostatočné úložné miesto, pevné zipsy a niekoľko priehradok, aby sa vám nič nestratilo.  

 

Samozrejme, nie je to len o nosení kabelky či ruksaku. Chrbtici pomôžete pravidelným cvičením, plávaním a najnovšie prieskumy tvrdia, že pravidelné "naťahovanie sa" znižuje riziko bolestivých, prebdených nocí :)

VIAC INFO: kabelky@kabelky.sk