Vaše najobľúbenejšie na jednom mieste

Predstavujeme TOP 4 PRODUKTY na mesiac FEBRUÁR

Ktorým sa darilo najviac? Vaše najobľúbenejšie kúsky na jednom mieste. Všetky skladom, odosielame ihneď.

 

4. miesto

doca2

Crossbody kabelka DOCA 13048 - flora

Kabelky značky DOCA sú určené dynamickým, štýlovým ženám, ktoré milujú naplno prežitý každý deň. Výrobcovia myslia na každú jednu z Vás. Preto ponúkajú širokú škálu kabeliek vhodných do práce, na posedenie s priateľmi ale aj do divadla či dôležité spoločenské akcie.

DOCA flora má neobyčajný dizajn, nádhernú a šýlovú potlač kvetov a je mimoriadne praktická. Vhodná na večerné eventy, party ale je aj skvelou spoločníčkou na kávu s kamarátkami. 

 

3. miesto

aaaa

Dámska kabelka TOM&EVA Alena - žltá

Dokonalé spojenie jednoduchosti, elegancie a krásy - takáto je nová kolekcia od francúzskej značky TOM&EVA. Kabelky z úchvatnej francúzskej dielne sídliacej v Paríži Vám, milé dámy, exkluzívne ponúkame v našom e-shope.

Tento krásny kúsok od značky TOM&EVA jednoznačne ulahodí Vášmu očku. Spojenie atypickej farby a elegancie je dokonalou kombináciou. 

 

2. miesto

alison

Dámska kabelka Alisson - vínová

Naša nová kolekcia pre Vás, milé dámy je zárukou luxusu, elegancie a praktickosti. Exkluzívne kúsky dokonale dotvoria Váš outfit a budete za hviezdy aj v bežné dni.

Originálna business kabelka, do ktorej Vám vojde všetko potrebné. Elegantná, nadčasová, priestranná a praktická.

 

1. miesto

zeleny

Dámsky ruksak TOM&EVA Pinky - zelený

Ak hľadáte jednoduchosť v elegantnom prevedení, siahnite na francúzsku značku TOM&EVA. Od roku 1995 sa tvorcovia značky špecializujú na veľkoobchod s módnou koženou galantériou. Priamo v Paríži nájdete ich dva vychytené obchody.

Elegantný a jemný ruksak s krásnymi podšívkami tvaru kvetov. Veľmi trendy kúsok.

 

info: kabelky@kabelky.sk