Marcové novinky, vieme čo potrebujete

Dokonalý look jedine so správnou kabelkou

Podčiarknite svoj vyberaný vkus nádherným, kvalitným kúskom, vďaka ktorému budete neprehliadnuteľná. 

Aký bude mesiac marec? Bude sa niesť v znamení elegancie a štýlu. Pripravili sme pre vás kolekciu šitú na mieru modernej, energickej žene, ktorou nepochybne ste. Vieme, že potrebujete priestranného, univerzálneho nielen spoločníka, ale najmä pomocníka, v ktorom uchováte všetky svoje potrebné veci. Ráno do práce, tak na nákup a večer konečne na príjemné posedenie s priateľkami. To všetko zvládnete aj s jednou, originálnou kabelkou z našej ponuky

Ponúkame vám jednoduché, no dokonalé kúsky z kvalitných materiálov, ktoré budú nádherne korešpondovať so sviežim, "natural" lookom. Ten nezabudnite doplniť o jemné, prirodzené líčenie, ktoré je aktuálne v kurze. 

 

Dámska kabelka Gentle - čierna

Naša nová kolekcia pre vás, milé dámy, je zárukou luxusu, elegancie a praktickosti. Exkluzívne kúsky dokonale dotvoria váš outfit a budete za hviezdy aj v bežné dni. Zadovážte si luxusnú kabelku s hnedou potlačou. Nosí sa v ruke a na ramene.

 

Note

Dámska kabelka NOTE - čierna

Ponúkame vám elegantné kabelky na každodenné nosenie. Či už do práce alebo večerné posedenia s priateľkami, vždy budete výnimočná a štýlová. Pravé dámy vedia, čo sa nosí - kvalita, nadčasovosť, originalita. Táto čierna dámska kabelka je vhodná na každodenné nosenie. Elegantná a mimoriadne praktická. 

margaret

 Dámska kabelka Margaret - hnedá

Ukážte svoj originálny štýl. Vyberte si zo širokej ponuky kvalitných, nadčasových kabeliek. Buďte za každých okolností očarujúca, či už idete do práce, do školy, na pohovor, večeru alebo s kamarátkami na drink. Všade potrebujete mať pri sebe pre vás, nevyhnutné veci. Čo tak schovať ich do krásnej, štýlovej kabelky? Univerzálny, nadčasový kúsok. Praktická kabelka v hnedej farbe. Ľahko ju zladíte k akémukoľvek outfitu. 

 

suri

 

Buďte vždy trendy a priťahujte pohľady druhých vďaka originálnym módnym doplnkom. Pre ženy s jedinečným štýlom máme v ponuke aj jedinečné kabelky. https://www.kabelky.sk/znacka/suri-frey/ je v našej ponuke zastúpená nápaditými dámskymi kabelkami a ruksakmi, z ktorých si ľahko vyberú všetky vekové kategórie. Užívajte si život naplno, tak, ako beží, a dajte o svojom životnom štýle vedieť aj druhým na základe svojich módnych doplnkov. Kabelky Suri Frey sú módne rebelky, ktoré sa páčia elegantným aj športovým typom žien. 

 

alisson

Dámska kabelka Alisson - vínová

Originálna business kabelka, do ktorej vám vojde všetko potrebné. Elegantná, nadčasová, priestranná a praktická. Kabelka určená dynamickým, štýlovým ženám, ktoré milujú naplno prežitý každý deň. Výrobcovia myslia na každú jednu z vás.

INFO: kabelky@kabelky.sk