Valentínsky špeciál: Daruj JEJ lásku...

Páni, pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ktorými zaručene potešíte svoju polovičku. Zabodujte na Valentína.

Ako iste viete, čiernou kabelkou nikdy nič nepokazíte. Táto je, navyše, doplnená o krásny vzor pre pravé, zrelé dámy. Kvalitné spracovanie a tvar z nej robí nádherný kúsok, ktorým potešíte každé ženské oko. Praktická, priestranná, dá sa nosiť v ruke, ale aj ako crossbody.

cierna_1

Dámska kabelka TOM&EVA Olívia - čierna 

 

Ak si vaša polovička potrpí na luxusné, kožené kúsky, vieme, kde hľadať. Každá „nákupná maniačka“ by mala mať v šatníku kabelku v odtieni červenej. Bordová je spolu s fialovou hitom tejto sezóny. Kabelka „Xyla“ dokonale reprezentuje značku TOM&EVA - dokonalé spojenie jednoduchosti, elegancie a krásy.

xyla

Dámska kožená kabelka TOM&EVA Xyla - bordová

 

V ponuke máme aj najpredávanejšiu kabelku z gréckej dielne DOCA. Vďaka nádhernému prešívaniu a zlatým detailom je vhodná nielen do spoločnosti, ale aj na príjemné posedenie s priateľmi a rodinou. Zvykne sa nosiť ako crossbody, preto je deň s ňou maximálne pohodlný.

doca

Crossbody kabelka DOCA 12981 - hnedá

 

Mladosť je hravá, čo poviete? S touto „DOTS“ peňaženkou energickosť vašej partnerky vynikne ešte viac. Je priestranná, schová všetky potrebné doklady, mince a papierové bankovky. Nádherný vzor, ktorý miluje každá žena

dots

Peňaženka DOTS - čierna 

 

Lesklá peňaženka v klasickej bordovej farbe. Presne táto vie potešiť nielen dámy, ale aj slečny, ktoré obľubujú nevšedné kúsky. Zlaté detaily sú nádherné. Materiálové spracovanie zaručene ocení nielen vaša partnerka, ale aj jej kamarátky, a to predsa chceme.

bordo

Dámska peňaženka - bordová

 

Ženy milujú šperky. Rovnako obľubujú aj bižutériu. Máme pre vás tip. S týmto nahrdelníkom vďaka svojej striebornej farbe a nádherným kamienkom zabodujete. Ide o minimalistický kúsok, preto je univerzálny ku všetkým outfitom.

swan

Náhrdelník SWAN

Navyše, do 14. februára zľava na absolútne všetky produkty  - 7 %.