Novinky v e-shope

Rok 2018 plný fantastických noviniek


Počas roka milé dámy, absolvujeme stovky stretnutí, posedení pri kávičke, business meetingov, či výletov s našou rodinou. Tam všade si potrebujeme so sebou zobrať okrem toho najcennejšieho, v podobe dobrej spoločnosti, aj zopár vecí, ktoré potrebujeme mať vždy poruke.
Preto sme namiešali novú kolekciu z francúzskej dielne TOM&EVA. Nájdete v nej univerzálne kúsky na každodenné nosenie, ruksaky pre pohodlnejšie typy, no tiež napríklad elegantné kabelky do spoločnosti. Všetko za bezkonkurenčné ceny. Inšpirujte sa...

Dámska kabelka TOM&EVA Dominica - zlatá

Dámska-kabelka-TOM&EVA-dominica-zlatá-1-kabelky

Doprajte si luxusnú kabelku značky TOM&EVA. Pekne prešívaná so zlatými detailami a retiazkou. Dá sa nosiť ako crossbody, ale aj na ramene či v ruke. Ideálna do divadla, ale pokojne aj na plesy, ktoré sú v plnom prúde. 

Dámsky ruksak TOM&EVA Pinky - ružový

Dámsky-ruksak-6524-pinky- -ružový-1-kabelky

"Hlavne pohodlne..." ak je vám táto veta blízka, elegantný a jemný ruksak s krásnym prešívaním v tvare kvetov je pre vás to pravé. Ako bonus - staroružová farba je túto sezónu absolútne IN. Ochujtnajte tento trendy kúsok.

Dámska kabelka TOM&EVA Hardy - červená

Dámska-kabelka-TOM&EVA-Hardy-6532-červená-1-kabelky

Červená klasika jednoducho musí byť. Poslúži nielen do spoločnosti, ale aj počas bežného dňa, kedy potrebujete mať ruky voľné. Vďaka nastaviteľnému popruhu ju viete pohodlne prehodiť cez telo. Zlaté detaily nádherne vyniknú a vy s ňou. Jednoznačne skvelý tip, ako zažiariť.

Dámska kabelka TOM&EVA Blackie - čierna

Dámska-kabelka-TOM&EVA-Blackie15C-1049-BLACK-čierna-1-kabelky

Krásna čierna kabelka s dokonalou textúrou. Väčších rozmerov, schováte do nej všetko, čo potrebujete do práce alebo na dôležité stretnutie. Veľmi praktická, čo ocení každá moderná žena.

Pánsky ruksak TOM&EVA Stewen - zelený

Pánsky-ruksak-Stewen-17D-1782-zelený-1-kabelky

Nezabúdame ani na mužské pokolenie. Praktický ruksak vhodný nielen do školy. Viete s ním vybehnúť na hory alebo doň viete zbaliť všetky dobrôtky na piknik so svojou milou. 

Kolekciu TOM&EVA nájdete na https://www.kabelky.sk/tom-eva/