TOP módny doplnok, objavte jeho všestranné využitie

Peňaženky už dávno neslúžia iba na uschovanie mincí, papierových bankoviek a dokladov. Sme zvyknuté peňaženku využívať len ako praktický doplnok a často ju schovávame v obľúbenej kabelke. Skúste ju ukázať svetu! Dnešný trh ponúka množstvo druhov, spracovaní, veľkostí tých najkrajších kúskov.

Začnime materiálom. Pre náročné dámy, ktoré absolútne inklinujú k móde sú tu samozrejme, kožené peňaženky, ktoré odolajú počasiu a dlhoročnému noseniu. Dostupňejšou alternatívou sú peňaženky z kvalitnej ekokože, ktorá je mimoriadne odolná, pružná a príjemná na dotyk. Ak ste fanúšikom nádherných, cenovo najdostupnejších, no nádherných kúskov, neprehliadnite peňaženky z kvalitnej syntetiky. V každom prípade musí byť peňaženka odolná a roky vyzerať ako nová.

Samozrejme, nejde len o výber materiálu. Ak chceme peňaženku používať ako módny doplnok, v prvom rade tak musí aj vyzerať. Či už si vyberiete hladké prevedenie, jemné zdobenie alebo naopak, extravagantnejšie prevedenie, dôležité je, aby peňaženka ladila k outfitu, ba čo viac, bola tým prvým, čo si okolie všimne. To docielite decentným lookom a kontrastným výberom farby peňaženky.

Iste, peňaženky nie sú vhodné na nosenie ako samostatný doplnok do práce, ale nič vám nebráni elegantne uchopiť štýlovú peňaženku do ruky. Ak si vyberiete peňaženku väčších rozmerov, pohodlne do nej schováte aj smartphone alebo kľúč od auta. To je presne to, čo potrebujete na rýchle vybavovačky v meste. Rýchly nákup? Štýlová sieťka alebo plátená eko taška a k tomu peňaženka menších alebo väčších rozmerov - to je absolútne trendy kombinácia

Zdobenie peňaženky necháme na vaše gusto. Dôležité je, aby boli všetky doplnky kvalitné, odolné voči ošúchaniu a vode. V móde sú peňaženky v štýle Chanel za dostupnú cenu. Prešívanie z nich robí naozaj top kúsok.

peňaženky z kvalitnej syntetiky

 

peňaženky z kvalitnej ekokože

VIAC INFO: kabelky@kabelky.sk

komplet ponuka TU