Pripravte sa na Vianoce bez stresu

V žiadnom prípade vás, milé dámy a páni, nechceme strašiť. Naopak! Pomôžeme vám "zbaviť sa" príjemnej povinnosti akou je kúpa darčeka pre vašu polovičku, najlepšiu kamošku alebo kolegyňu. Už teraz sme pripravili ponuku, z ktorej si iste vyberiete. Nové kabelky DOCA alebo kabelkové sety sú tým pravým, čo vás odbremení od naháňania sa za darčekmi v preplnených nákupných centrách. 

Pre dámy s názorom, dásmka kabelka DOCA 14246 v čierno-hnedej kombinácii. Úžasný, kufríkový tvar z nej robí neodolateľný kúsok. Pôsobí veľmi decentne, elegantne. Perfektne sa hodí k business looku. Stačí jednoduché sako, sukňa pod kolená, k tomu vaše obľúbené červené lodičky a dokonalý outfit je na svete. Kabelka DOCA je pevná, so zlatými detailmi. Akcent červenej, nádherne rozžiari typické, jesenné farby. Kabelka je nadčasová a odolná. 

Páči sa vám tento štýl, no potrebujete nosiť kabelku pohodlne ako crossbody? Ste na správnej adrese. DOCA 14247 je úžasným, každodenným doplnkom. Pekne schová všetko, čo potrebujete na bežný pracovný ale aj voľný deň. Uznajte, tento anglický štýl je neodolateľný. Kabelky sa perfektne kombinujú s casual ale aj business lookom.

 

Vyznávačky luxusu ocenia kožené novinky, ktoré sú, samozrejme, skladom. Jednoduché prevedenie, dokonalé spracovanie a vyberaný materiál. Kožené kabelky sú zárukou spokojnosti a vyznačujú sa dlhou životnosťou. Koža je príjemná na dotyk, precízne opracovaná, doplnená o decentné detaily. Kožené kabelky DOCA 14425 a DOCA 14410 sú ideálne pre milovníčky jemnej módy s citom pre detail. Kabelky poskytujú dostatok priestoru pre peňaženku, kľúče, smartphone a všetky drobnosti, ktoré potrebujete pre úspešný deň

Prešívané kabelky sú hitom aj tejto sezóny. Prvý, kto prišiel s týmto spracovaním, bol Chanel a inšpiroval tak ostatné značky, podobne aj DOCu. Kabelky pôsobia nadčasovo, trendy a perfektne sa hodia ku každému looku. Či už si zoberiete tmavé džínsy alebo decentný kostým, kabelka DOCA 14250 a DOCA 14294 nádherne dotvorí váš osobitý štýl. Kabelky sú vyrobené z kvalitnej ekokože, sú odolné a nedeformujú sa.

Ak ste vyznávačkou univerzálnych kúskov, ktoré si viete dať ku čomukoľvek. Iste oceníte štýlové crossbody, ktoré nádherne oživí každý outfit. DOCA 14265 a DOCA 14264 sú nadčasové kúsky, doplnené o textílnu aplikáciu. Crossbodyčka sú must have kúskom a hodia sa k zimnému kabátiku, štýlovej bundičke a tiež kožušine. Nádherné ramienko doplnené o retiazku pôsobí veľmi vkusne. 

 

 

 Ak chcete byť v obdarovaní naozaj precízny, zvoľte štýlové kabelkové sety Všetky za cenovo výhodnú ponuku.