Vianoce jedným klikom

Vianoce sa blížia, zvládnite ich bez stresu! Dá sa to úplne jednoducho a hlavne, z pohodlia vášho domova. V našich vianočných inšpiráciách nájdete nádherné darčeky pre dámy, pánov, dievčatá a chlapcov a teraz aj pre vašich najmenších. 

Pre dámy sme pripravili najobľúbenejšie kúsky, ktoré sa stali top produktami u našich zákazníčok. Ak tá, ktorej chcete urobiť radosť miluje praktickosť a nerada nosí veľa vecí, siahnite po štýlových crossbody. Nádherne dotvoria elegantný ale aj športový look. Postačí štýlový kabátik a jemné čižmy, dokonalý outfit je na svete. V kurze sú zdobené remienka, napríklad retiazky. Týmto dizajnéri urobili z kabelky ešte luxusnejší kúsok. V ponuke samozrejme, aj výraznejšie kúsky, ktoré podčiarknu vašu osobnosť, napríklad zdobené technikou vyrezávania s laserom. 

Ak má vaša kolegyňa, manželka alebo kamarátka, ktorú chcete obdarovať radšej väčšie, priestranné kabelky do ruky a na rameno, potešte ju štýlovým kúskom, ktorý ulahodí jej gustu. V kurze sú také kabelky, ktoré sú využiteľné nie len do práce, ale slúžia aj na rýchly, menší nákup.  Priestrannosť a pohodlnosť sú prvoradé. Ak ale chcete obdarovať dámu, ktorá si potrpí na detaily a je za každých okolností pekne zladená, doprajte jej jeden z našich kabelkových setov

 

Nezabúdame ani na najmenších. Pripravili sme kolekciu značkových, cenovo dostupných ruksakov, tašiek a kabeliek, ktoré si vaše deti absolútne zamilujú. Obľúbené postavičky zo známych rozprávok ako Autá, Pokémon, Waiana či Mickey Mouse vyčarujú úsmev na tvári každému. V ponuke kúsky pre dievčatá a chlapcov, ktoré využijú do školy či vo voľnom čase. Ruksaky a tašky sú nesmierne pohodlné a zmestí sa do nich všetko, čo vaše dieťa potrebuje na bežný deň.

 

Potrebujete darček pre teenagerov? Potešte ich trendovými ruksakmi alebo štýlovými crossbody. Základom úspešného darčeka pre slečny a mladých mužov je trendovosť s dávkou nadčasovosti. Vieme čo sa nosí, preto sa pokojne nechajte inšpirovať. Praktické no výrazné ruksaky, peňaženky s tými najmodernejšími aplikáciami alebo pohodlné crossbodyčka.

 

Vhodným darčekom na Vianoce sú bez pochýb aj módne doplnky. Hodinky, bižutéria alebo značkové dáždniky sú tak univerzálnym darčekom, že si môžete byť istý, že ním nič nepokazíte. Bižutéria je vhodná práve v tomto období, keď sa dámy chystajú na plesovú sezónu. Nádherne zdobené, s pekným detailom, pre zvýraznenie jej osobnosti. Hodinky sú must have kúskom. Prichystali sme také, ktoré potešia všetky dámy, slečny a pánov. Decentné ale aj výrazné, ku každému looku. 

 

pozrite si celú aktuálnu ponuku TU