DOCA mánia pokračuje, najkrajšie kabelky sezóny

Jesenné novinky DOCA neprestavajú prekvapovať! Pozrite si ďalšie kúsky v štýlovom prevedení, netradičnom spracovaní a samozrejme, top kvalite. Grécky velikán presne vie, čo potrebuje moderná, dynamická žena. V ponuke crossbody kabelky, kabelky do ruky a na rameno, štýlové ruksaky alebo absolútny tejto jesene - dámske fashion ľadvinky.

Hitom sezóny sú brutálne štýlové ľadvinky. Využijete ich dvojako - ako menšie crossbody alebo si novú ľadvinku zapnite klasicky okolo pása, aby ste mali voľné ruky. Rozmerovo menšie, slúžia na rýchle vybehnutie do mesta, kávičku alebo skrátka, sú vhodné vtedy, ak sa nechcete zbytočne zaťažovať ťažkou kabelkou plnou nepotrebných vecí. Do ľadvinky odložíte smartphone, kľúče, peňaženku, zápisníček, pero a doklady. Vyberte si zo štýlových modelov, zdobených výraznými metalickými detailmi alebo naopak, decentné, hladké a univerzálne prevedenie.

 

 

 ĽADVINKY TU

Kabelky netradičných tvarov - v tom je DOCA odborník. Absolútne "uletené" crossbody v tvare valca sú novinkou v kabelkovom svete. Ponúkame ich medzi prvými, preto veríme, že práve vy budete tá, po ktorej to "obkukajú" aj kolegyne a kamošky. Všimnite si aj výnimočný výber materiálu, a to najmä pri kabelkách strihaných do oblúka. Pripomínajú hrejivé drevo a svetlý vzor nádherný, zimný svetrík. To je presne to, čo potrebujete do sychravého jesenného počasia.

 KABELKY NETRADIČNÝCH TVAROV TU

DOCA sa miluje vyhrať aj pri ruksakoch a štýlových batohoch. Trendové vybíjance a celkovo, metalické doplnky sú žiaduce aj túto sezónu. Extravagantné, výrazné, prepracované do detailu. Vybrať si samozrejme, môžete z viacerých veľkostí - podľa toho, kde a na čo ruksak využijete. Sú úžasné do školy ale aj na poobedňajšie tréningy, na ktoré si chcete vykračovať dokonale oblečená. Ruksaky ocenia najmä štýlové mamičky, ktoré milujú pohodlie a potrebujú mať voľné ruky, no vždy mať pri sebe množstvo vecí. Ruksaky DOCA vynikajú kvalitou, spracovaním a zdobením. 

 

TOP RUKSAKY TU

Nezabúdame ani na dámy, ktoré milujú overenú klasiku, no zároveň si potrpia na dokonalosť či už vo výbere materiálu alebo v spracovaní. Kabelky DOCA, do ktorých sa vám zmestí všetko čo potrebujete na rušný, pracovný deň. Využijete ich k business looku ale tiež sú fantastické na rýchly nákup, ktorý potrebujete absolvovať. Kabelky do ruky a na rameno sú pohodlné na nosenie nie len vďaka viacerým úchytom ale pre svoju pevnosť a tvar, ktorý drží dlhé roky. Vyrobené z kvalitnej ekokože.

 

 Kabelky DOCA TU

info: kabelky@kabelky.sk