MUST HAVE kúsky jesene. Šaty prosím, neodkladajte!

Jeseň vie byť nádherná, ale aj poriadne chladná. Presviedčajú nás o tom aj tieto kruté septembrové dni. Ešteže, spomínaná "krutosť" je zmiernená hrejivým slnkom. To je ten správny čas na maxi šaty, pod ktoré viete tajne schovať teplúčke legíny. Alebo sa odvážite na štýlové kožené rukavice? Prinášame zopár tipov, ako sa obliesť do chladného počasia, byť trendy a hlavne, nezamrznúť :)

Ak sa ešte celkom neviete zmieriť s chladnejšími dňami a nemáte v pláne robiť rekonštrukciu svojho šatníka, a teda nadobro odložiť letné šaty, ani tak robiť nemusíte. Zamerajte sa na tie s maximálnou dĺžkou. Maxi šaty sa perfektne hodia do tohto počasia. Pod nich si dajte teplé legíny, ktoré dostatočne zahrejú. Obujte si svoje obľúbené prechodné čižmy alebo kotníčky. Chvalabohu/bohužiaľ (pre koho ako) je už aj čas na teplé svetre. Aj túto sezónu sú v kurze oversized pletené svetre. Outfit dokonale vyšperkujete kvalitnou bižutériou. A tej sa veru nebojte. Pokojne kombinujte krátke retiazky s dlhými, nezabudnite nimi ozdobiť aj zápästie. K tomu jemné náušničky a je to. Apropo, aby sme nezabudli...k maxi šatám sa hodí väčšia, praktická kabelka do ruky a na rameno. Inšpirujte sa modelom DOCA a všimnite si, aký výraz dodáva nosenie kabelky v ruke.

DOCA maxi šaty

Odvážne, okázalé, temperamentné, extravagantné. Kožené rukavice sú absolútnym must have kúskom jesene. Hodia sa ku casual ale aj business looku. Navyše, k teplejším sakám a kabátom sú ako ušité. Odvážte sa pokojne, aj na pánsky štýl. Docielite tak ešte "drsnejší" vzhľad, ktorý podčiarnite jemným líčením. Topánky na druhej strane, zvoľte veľmi ženské na vysokom podpätku. Aj v tomto prípade platí, že menej je viac. Zamerajte sa preto práve na kabelku a rukavice. Nech sú stredobodom pozornosti, vyzývavé, dominantné. Stačí, že budú vo výraznej červenej a jednoduchom prevedení.

DOCA extravagantné rukavice

Farbami jesene je hnedá, vo svojich všetkých odtieňoch. Či zvolíte svetlunkú hnedú, alebo naopak tmavú, možno aj s nádychom do khaki, nešliapnete vedľa. O jedinečnosti hnedej vás presvedčí aj DOCA model. Hnedá farba pôsobí veľmi neutrálne a hrejivo. To je to pravé, čo potrebujete v týchto chladných dňoch. Nebojte sa ani vrstvenia. V chladnom počasí je dovolené všetko. Nemajte obavy ani z toho, že budete "celá v hnedom". Pozrite sa na našu modelku a rozbite svetlý outfit tmavou hnedou. K tomu ruksak DOCA a dokonalý look je na svete.

 DOCA fashion

PS: Na jeseň sú vo všeobecnosti vhodnejšie kabelky do ruky a na rameno. A to preto, lebo náš outfit pozostávajúci z mohutnejších kúskov pôsobí "väčšie". K tomu si samozrejme, občas môžete dovoliť aj menšiu crossbody, ale iba v prípade, že vybraté kúsky pekne obopínajú vašu siluetu. Tak nezabudnite, maxi kabelky alebo kabelky do ruky a na rameno musia byť :) 

 KABELKY DOCA TU

viac info: kabelky@kabelky.sk