Perníková kabelka? Žiaden problém...

V nákupných centrách znejú koledy a ovzduším sa šíri atmosféra koláčov a priberania zoznamov želaní... Čo všetko je pre vás december? Zima? Rodina pri jednom stole? Jedlička? Kapustnica? Tie pravé žiarivé a voňavé Vianoce sú namiešané z mnohých prísad a každá z nás má určite vlastnú tajnú ingredienciu, bez ktorej by tento slávnostný čas nebol proste ono. My na kabelky.sk sme sa poobzerali okolo seba a začali sme zbierať jednotlivé kúsočky Vianoc, ukryté v charaktere vašich milovaných kabeliek. Či už chcete obdarovať svoju mamu, sestru, dcéru, kamarátku alebo seba, kabelky sme nechali presiaknuť vianočným kúzlomvyčarovali sme pre Vás zľavu 20% na každý kúsok. Nadčasová a univerzálna kolekcia kabeliek DOCA vám ide vyrozprávať svoj vianočný príbeh a pozýva vás, aby ste sa stali jeho súčasťou... Šťastné a kabelkové!

Teplo domovaopojná vôňa medu sa spája v týchto nádherných kabelkách. Už len pohľad na ne vám prinesie spomienky na lúskanie orechov, vykrájanie a zdobenie medovníkov, líca ufúľané od múky a tajné ujedanie dobrôt, ktoré sa naše mamy pokúšali zachrániť až do Vianoc... Hrejivé tóny odtieňov hnedej so zaujímavými detailmi sú to pravé pre každú milovníčku sladkého.

 

Či už milujete rýchly zjazd dolu svahom na lyžiach, vŕzganie čerstvo napadaného snehu pod čižmami alebo si zasnežené stromy vychutnávate z pohodlia svojej obývačky spolu s Popoluškou, keď sa nesie lesom na chrbte Juráška, Vianoce sú vždy krajšie so snehom ako bez neho. Vneste kúsok bielej nádielky aj do svojho šatníka s kabelkami inšpirovanými zasneženými pláňami.

 

Nie len deti sa tešia na Mikuláša. Je jedno, či si do okna vkladáte vyleštené topánky, alebo si radšej na vianočných trhoch pripijete vareným vínkom s kamarátkami... Každá dáma, či už bola celý rok dobrá, alebo v sebe ukrýva čerticu, si zaslúži výraznú kabelku v tónoch červenej, ktorá nesie jediné posolstvo: Vianoce sú tu!

 

Je jedno, koľký raz spievate tichú noc, jej tóny nás nemôžu omrzieť. Slávnostné melódie sú všité v drobných detailoch kabeliek, ktoré pripomínajú ozdoby stromčekov, darčeky v ligotavom papieri, evokujú pohľad na tmavé zasnežené mesto ožiarené miliónmi svetielok a vnášajú nám do šatníkov atmosféru noci plnej hviezd, počas ktorej skutočne všetko stíchne a plnia sa aj najtajnejšie priania. Zasnívajte sa spolu s nami a nechajte sa uniesť hudbou týchto kúskov... Počujete?

 

 

 

foto: bustle.com