Páni, netrápte sa už konečne

Milí muži,
uvedomujeme si zodpovednosť akú v sebe nesiete pri nakupovaní darčeka pre svoju polovičku. Kabelka je vždy vhodným prekvapením, no samozrejme iba v prípade, že je presne taká o akej vaša drahá sníva. A to býva problém...farba, materiál, dizajn, veľkosť...Kto by sa v tom vyznal? My vám poradíme.

Pripravili sme základné pravidlá, s ktorými uspeje každý:

1. Pozorujte

Ak raz vaša priateľka miluje veľké tašky, do ktorých si nahádže celý byt, asi ťažko bude spokojná keď si rozbalí malú, no podľa vás krásnu kabelku. Ak sa oblieka minimalisticky, má rada jemnosť a ladnosť, nemôžete jej predsa kúpiť vzorovanú, flitrovanú či inak prehnane výraznú kabelku. Príkladov je veľa, no riešenie iba jedno. POZORUJTE. Zamerajte sa na kúsky ktorých má doma najviac.

Spravte si jednoduchú analýzu. Sledujte veľkosť, farbu a tvar. Najčastejšie opakujúce sa parametre vyhrávajú. Vsaďte na istotu, na experimenty tu je predsa ONA.

Samozrejme, ak máte nerozhodnú priateľku a nenájdete spoločné, najčastejšie sa opakujúce sa prvky, čítajte nižšie :)

pánske nákupy

Aj vy vyzeráte nejako takto?


2. Zelená, modrá, oranžová?


Aj tu platí pravidlo - kabelku kupujete pre svoju milú, nie pre seba. Vy ju poznáte najlepšie. Tichá, milá osôbka nezvykne prejavovať svoj temperament ani pri výbere kabelky podľa farby. Vhodnejšie sú zemité farby - odtiene hnedej, svetlo žltá a jemná zelená. Najlepšie však bez vzoru. Naopak, ak máte doma doslova živel, červená, modrá, zelená sú absolútne vhodné. Štýlové divy radi vsadia na čiernu alebo bordovú klasiku s peknými detailami, prešívaním či zipsami. Pre športové typy neváhajte siahnuť na ruksaky. Je jedno či bude farebný, presívaný, vzorovaný. Tieto dámy to zvyčajne neriešia. Dôležitá je pre nich praktickosť.


Vek je rozhodujúci. Starším dámam pristane čierna, sivá, tmavohnedá a tiež ladná červená. Mladšie ročníky volia k outfitom žiarivejšie kúsky, ktoré odrážajú ich povahu a chuť do života.


A ešte malá rada. Už dávno neplatí, že kabelka má ladiť s topánkami, preto ruky preč od botníka :)

farba

Menej je stále viac

3. Veľkosť robí zázraky


Ak potrebujete kabelku pre vysokú a štíhlu krásavicu, zamerajte sa na tie kúsky, ktoré sú rozmerovo "podlhovasté", teda viac do šírky. Postava potom pôsobí symetricky. Vzrastom nižšie dámy by sa mali oblúkom vyhýbať veľkým, neforemným kabelkám. Menšie, do ruky sú tým pravým! Predsa, keď sa so svojou drahou prechádzate po meste, chcete aby vám kamoši závideli priateľku, nie jej veľkú kabelku, ktorá ju zakrýva.
Pre ženu s krivkami-plnšie prsia či boky je top voľbou kabelka, ktorá je strednej veľkosti.
Pre krásne bacuľky odporúčame zadovážiť kabelku stredného až väčšieho rozmeru. Milí páni, ani neviete ako opticky vylepšíte postavu týmto dámam kabelkou hranatého tvaru.

postava

Na postave záleží



4. S kabelkou vonku, nie do divadla. To je rozdiel!


Ak túžite spraviť radosť kabelkou, vhodnou na bežné nosenie, mala by byť univerzálna. Žiadne špeciálne zdobenie, lesk. Ženy nezvyknú každý deň obmienať kabelky. Musí byť vhodná do práce, ale aj na večerný drink s kamoškami.
Ak ale, naopak, hľadáte kúsok na výnimočnú príležitosť. Je dôležité zamyslieť sa nad týmto faktorom. Na trhu je momentálne veľa spoločenských kabeliek. Do ruky či listové.

Tu je len dôležitá jedna vec. Povedzte o svojom zámere kúpy nie na bežné nosenie prosím predavačke :)

spolocenska

 

Ak ste aj napriek týmto radám v absolútnej panike. Pomôžeme Vám.

Napíšte nám na kabelky@kabelky.sk Vaše stručné a jasné požiadavky a my Vám radi zašleme výber tých správnych kabeliek pre vašu polovičku.

 

foto: RoryMartin.com, makeupandbeauty.com, evoke.ie, www.dumbaday.com