Poznáme TOP farbu sezóny

Objavte TOP farbu tejto zimy. Hrejivé, temperamentné, okázalé. Presne také sú ODTIENE ČERVENEJ.


Historicky, najmä v tradícii antického Ríma, sa červená farba chápe ako farba kráľovská alebo slávnostná. A uznajte, aké by to boli Vianoce bez kvapky honosnosti? Aj v dávnej Číne bola na prvom mieste v rámci výzdoby na rôznych slávnostiach. Reprezentuje šťastie, radosť, úspech.

cinska svadba

Čo hovoríte na červené svadobné šaty?


Patrí aj zamilovaným. Už len pohľad na červenú zvyšuje pulz v tele, preto je správnou voľbou aj na prvé rande. Samozrejme, nie je len pre mladšie ročníky. Červené kabelky a farba vo všeobecnosti, má svoje miesto aj pri dotváraní outfitu pod taktovkou starších dám. V tomto prípade je dôkazom zmyselnosti a ženskosti.

prve rande

Červená k romantike jednoducho patrí


Červená pôsobí na niekoho prísnym dojmom. Preto na dôležitú konferenciu, vystúpenie či poradu, kedy si chcete podvedome zvýšiť pozornosť a autoritu zo strany publika, je toto cesta! Sama na seba upozorňuje, preto k nej určite voľte jednoduchý, nie výrazný outfit najlepšie k nude či navy farbe.

A na záver... Poznáte všetky jej odtiene? Budete prekvapené, je ich neuveriteľné množstvo:

červená

Aj my sme sa inšpirovali módnymi trendami. Preto Vám ponúkame TOP farbu sezóny za fantastické ceny. Všetky kabelky v odtieni červenej so zľavou - 20 %

VIAC NA: https://www.kabelky.sk/v-odtienoch-cervenej-20/

foto: rediff.com, dramafever.com, india.com