DOCA mánia začala

Grécka značka DOCA prichádza s novinkami na jar 2018. Iba módny velikáni si môžu dovoliť prísť na trh s netradičnými tvarmi, orientálnymi motívmi či romantickými vzormi. Presne taká je nová kolekcia. Riadi sa heslom "always something new" a zdá sa, že to kreatívni dizajnéri doslova dodržiavajú. Značka má viac ako 30 ročnú históriu a tvorcovia už presne vedia, čo moderná žena potrebuje. Kolekcia je mimoriadne univerzálna. Najkrajšie kabelky do spoločnosti, pohodlné crossbody a elegantné kúsky ako stvorené k business looku. Samozrejme, tvorcovia nezabudli ani na mladšie ročníky. Ruksaky DOCA sú plné hravých vzorov, ako šité na bláznivé dospievanie, kedy nemáte čas premýšľať v čom budete vyzerať dobre. Tieto ruksaky sú zárukou úspechu. Ak ste ale pravá nákupná maniačka, kabelky v štýle CHANEL jednoducho v šatníku nesmú chýbať. To všetko na našom e-shope a navyše všetko skladom. Objednajte si ešte dnes svoju vysnívanú najkrajšiu kabelku.

KLIKNI NA OBRÁZOK A ZISTI VIAC

 

1. CHANEL DIVA

Každá žena, ktorá sa si dá záležať na svojom looku potrebuje kabelku v štýle CHANEL. Kvalitné prešívanie, univerzálna farba, jednoduchosť a predsa dokonalosť. Spracovanie kabeliek vás jednoducho dostane. Ak rada nosíte menšie kabelky, aby ste svoju chrbticu zbytočne nezaťažovali, vyberte si buď bielu, alebo nude rozkošnú DOCA kabelku menších rozmerov. Využijete ju na romantické rande či príjemné posedenie s priateľkami.

Ak potrebujete mať pri sebe dôležité dokumenty, ste dynamická žena, ktorá sa cez deň nezastaví, doprajte si krásnu bielu alebo čiernu kabelku.

 

 2. LUXURY BASICS COLLECTION

Kvetinové vzory sú aj túto jar IN. DOCA ich poňala originálne. Perforované spracovanie je bezkonkurenčné. Romantická kolekcia je šitá na jarné prechádzky, večerné drinky a dokonca, ani na pláži s Luxury Basics Collection nebudete splývať s davom. V ponuke chutné crossbody, kabelky do ruky a rameno a najkrajší ruksak sezóny.

 

3. NA PÁRTY A DRINK

Spoločenské kabelky s novým rozmerom. Ak chodievate do spoločnosti, máte rada večerné posedenia s priateľmi, odložte si svoj smart phone, penaženku a kľúče do jednej z týchto vychytávok. Dobrá kabelka nahradí všetky šperky. Verte nám, spoločenská kabelka nerovná sa plesová. Nebojte sa luxusu a skúste svoj outfit oživiť kabelkou, ktorú si len tak prehodíte cez rameno alebo štýlovo chytíte do ruky. 

 

4. DO RUKY A NA RAMENO NESMIE CHÝBAŤ

Klasika vo vašom vynovenom šatníku. Na jar zvyknete vybehnúť do obchodov a kúpiť si niekoľko nových kúskov. Všimli ste si, že dámy, ktoré nosia kabelky v ruke a na ramene vykračujú o čosi elegantnejšie a sebavedomejšie? To práve potrebujete. Vybrali sme pre vás to najlepšie z novej kolekcie DOCA jar 2018. 

 

 5. BLÁZNIVÉ RUKSAKY

Potrebujete mať voľné ruky a predsa so sebou veľa vecí? Funny športový look odzrkadlí vašu crazy povahu a štýl. Pozrite si novú ponuku s najkrajšou potlačou všetkých čias. Alebo zvolíte romantický či orient štýl? Ruksaky sú perfektnou voľbou, ak chcete pomôcť aj svojej chrbtici. Nosenie kabelky totiž zaťažuje jednu polovicu tela, podľa spôsobu nosenia, zväčša pravú. Doprajte si pohodlie a užite si bežný deň, výlet v prírode alebo si spríjemnite školské časy novými DOCA ruksakmi. 

 

.

 NOVÁ KOLEKCIA TU

info: kabelky@kabelky.sk

0948 003 003