Pre každú "dobrú" nevestu

Jeden z najkrajších dní každej ženy. Snívame o ňom už od detstva. Niektoré ho chcú mať ako z rozprávky, iná by ho najradšej prežila v obkľúčení lúčnych kvetov a za zvuku najrozmanitejších vtákov. Jedno je ale isté. Svadbu si chceme užiť s najbližšou rodinou a bláznivými kamošmi. Na druhej strane dbáme o to, aby bolo všetko pripravené. Občerstvenie, koláče, dobré jedlo, hudba. Skrátka, opäť sa staráme v prvom rade o každého na okolo a naše pohodlie a my samé sme v rebríčku niekde medzi DJ a krabičkami na koláče.

Už kedy si budeme môcť povedať "bolo to iba o nás dvoch", ak nie na vlastnej svadbe? Po prvých krstinách? Po troch vnúčatách? Asi ťažko...Preto, prosím, milé nevesty, nezabúdajte hlavne na seba. Dajte si dostatok času na prípravu šiat, líčenia, doplnkov. K tomu patrí aj vhodná kabelka. Predsa, asi padne aj slzička. Takže minimálne potrebujete mať so sebou hygienické vreckovky a obľúbený rúž.

Biela klasika

Ak ste tradičná nevesta, ktorá si vybrala biele šaty snov, či už strihovo v tvare morskej panny, "princezničkovské", alebo vsádzate na obtiahnuté minimalistické svadobné šaty, vyberte si kabelku Cry. Jednoducho ju chytíte do ruky, alebo prehodíte cez rameno. Má nádherné štrasové zdobenie, ktoré vynikne, no určite nezatieni vašu krásu.

StockSnap_QVY0F8NCOD

Spoločenská kabelka Cry

Spoločenská kabelka Cry

 

 

Ako Popoluška

Ak ste výrazný typ a chcete ešte viac podčiarknuť svoju osobnosť, vsaďte na luxusné kamienky. Na svadobných šatách si ich môžete dovoliť. Potešíte tak nielen svojho nastávajúceho, ale aj kaderníčku a kozmetičku. Ku kamienkovým svadobným šatám postačí jednoduché, nevýrazné líčenie a účes. 

StockSnap_YIAG568NH5

Spoločenská kabelka SilverSpoločenská kabelka Silver

Vintage diva

Svadobné šaty vo vintage štýle sú absolútnym hitom. Nestarnúca čipka pristane každej žene, preto je len na vás, v akom farebnom odtieni si ju vyberiete. Ak milujete červený rúž, toto je cesta. Predstavte si k tomu ešte svadobnú kyticu z čerstvo natrhaných červených ruží. Budete okuzľujúca.

StockSnap_85LRMZ23QZ

Dámska kabelka Slavia

Dámska kabelka Slavia

V štýle "neriešim"

Ak nemáte rada prílišné chystanie a potrpíte si len na základné, no dostačujúce prípravy, nech je to na vás vidieť. Zvoľte ležérne svadobné šaty, v ktorých pretancujete celú noc. Nude make-up, vlasy vypnuté hore, alebo bláznivé vlny. V jednoduchosti je krása a nie je hriechom nemať šaty, ktoré si na vás predstavuje každý navôkol len nie vy.

StockSnap_MIXX8KP98P

Listová kabelka DOCA

Listová kabelka DOCA 11973

INFO: kabelky@kabelky.sk