Čo o vás prezradí vaša kabelka?

Pri výbere novej kabelky vieme stráviť aj niekoľko dní. Vyhovovať nám musí farba, tvar, veľkosť či praktickosť. Všimli ste si však, milé dámy, že doma máme v konečnom dôsledku stále podobné kabelky? Psychológovia tvrdia, že to vie o nás povedať viac, ako si myslíme. V ktorom type ste sa našli?

Crossbody kabelky

Ženy milujúce crossbody kabelky nestrácajú čas! Sú aktívne, plne zaneprázdnené a hlavne, nesmierne prakticé. Svoje ruky radšej používajú na vytváranie hodnôt ako na držanie kabelky. Na druhej strane, ide o dámy, ktoré si rady doprajú pohodlie a drahocenné minúty svojho voľna rady trávia v dobrej spoločnosti.

                                                                                  Crossbody kabelka DOCA 12982

Batohy

Tento typ nemajú rady iba športové nadšenkyne. Dnes si môžete vybrať zo širokej škály moderných, elegantných batohov, ktoré oživia váš casual look. Tento kúsok preferujú najmä slečny, ktoré sa chcú baviť, milujú byť spontánne a bláznivé.

                                                                                      Batoh DOCA 12315 - čierny

Kabelky veľkých rozmerov

Vo všeobecnosti, ženy milujúce maxi tašky potrebujú svoj priestor, miesto k prejaveniu sa. Ide o sebavedomé divy, ktoré okolie jednoducho neprehliadne. Ak sa púštate do ostrej výmeny názorov práve so ženami, ktoré milujú veľké kabelky, vedzte, že vy nebudete tá, ktorá bude mať posledné slovo.

                                                                                               Kabelka SURI FREY ROMY

Listové kabelky

Listové kabelky sú dôkazom skromnosti. Ich nositeľky zvyčajne nepotrebujú k životu veľa. Svoju pozornosť zameriavajú skôr na citovú stránku veci a hmotné statky nepovažujú za významne dôležité. Avšak tieto dámy presne vedia čo chcú... lásku, nežnosť, cit a pozornosť.

                                                                                                   Listová kabelka Skull

Box bag

Ak máte doma niekoľko takýchto kabeliek, vedzte, že si viete vybrať! Box bagy obľubujú ženy, ktoré potrebujú luxus, značku, kvalitu a je im jedno za akú cenu. Sú stredobodom pozornosti a spoločnosť ich miluje pre vyberaný vkus a šarm.

                                                                                      Crossbody kabelka DOCA 12416 

Kabelka "do ruky" s krátkymi remienkami

Pohodlnosť, spokojnosť často až ľahostajnosť. To všetko charakterizuje ženy, ktoré rady nosia kabelku v ruke. Tie nič nerozhádže! A práve to niekedy vytáča ich okolie, ktoré aj tak miluje ich nadhľad a humor.

                                                                                          Kabelka DOCA 11972 - šedá

Sleduj aj náš FB, kde hráš o 10% zľavový kupón na akúkoľvek kabelku! Žrebujeme v stredu 22. novembra.