Fashion poradkyňa radí: ako naložiť s tajomstvami pandorinej skrinky?

Blog FASHION poradkyne DENISY 

To, že kabelka je jednou z našich najlepších kamarátok, hádam ani nie je potrebné hovoriť. Ruku na srdce, kedy naposledy ste z domu odišli bez nej? Vieme v nej schovať každodenné nevyhnutnosti, tajomstvá aj bizarnosti. Niekedy sa zdá, že kabelka popiera fyzikálne zákony a zmestí sa do nej oveľa viac, ako by sme to letmým pohľadom odhadovali.

V tej mojej mám práve peňaženku, telefón, kozmetickú taštičku, slnečné okuliare (aj keď sa na nás novembrové dni mračia, jeden nikdy nevie), vreckovky, hrebeň, diár, pero, obuvák (čože?), USB kľúč, otváracie zrkadielko zo svokrinej dovolenky, mandarínku, aha, ďalšie pero!, sponky, kartičku poistenca, ktorú hľadám od minulého týždňa, priateľove slúchadlá a dentálnu niť. A určite aj zväzok kľúčov, aj keď ho práve nevidím, ale som si napoly istá a napoly dúfam, že je tam. Stepovanie pred vchodovými dverami s rukou po lakeť v kabelke ma v poslednej dobe prestáva baviť.

 


Boli časy, keď som z kaviarne, kde som brigádovala, chodila prespávať k babke. To som si nosila aj box s olovrantom, rozčítanú knihu a oblečenie na ďalší deň. Občas aj starostlivo zabalený koláčik (ďakujem, babi), alebo lodičky, keď sme sa po šichte v kaviarni chystali na party.

Skrátka, kabelky a ich tajomstvá sú kapitolou samy o sebe. Viem, že v nich veci niekedy miznú a iné sa objavujú. Minule som napríklad vo svojej najvšednejšej každodennej našla skrutkovač. Krížový. Netuším, ako sa tam dostal. Tiež, keď som pred pár týždňami sedela s kamoškou na káve, ku kapučínu mi čašník zabudol priložiť lyžičku. Keď si to kamoška všimla, z kabelky vytiahla svoju lyžičku, že vraj rezervnú. Bez mihnutia oka.

Niekedy to vie byť sranda, no priznám sa, občas, keď na dne kabelky s kŕčovitým úsmevom lovím rozsypané drobné, nie je mi všetko jedno. Prosím, povedzte mi, že v tom nie som sama! Je tak strašne veľa vecí, bez ktorých sa nechceme pohnúť ani na krok, že to nemôže skončiť inak ako veľkým chaosom. A potom, kde vznikajú všetky tie vtipy o ženách...

Chvalabohu, vesmír vyslyšal naše fňukanie pri dolovaní v útrobách kabeliek a vznikol spôsob, ako dať všetkým našim pokladom „řád“. Do kabelky si môžeme šupnúť praktický organizér, ktorý nám veci rozdelí a prehľadne zosúladí a som si istá, že sa zíde každej dáme. Takto môžeme mať aj vo vypätých situáciách dojem, že máme veci pod kontrolou.

                                                                                          Organizér do kabelky fialový

 

Vyhlásme vojnu bezmocnému tápaniu v kabelkách! #OrganizerDoKazdejKabelky

 

 

 

Fashion poradkyňa Denisa sa venuje vizáži a stylingu. Okrem toho je ŽENA :) takže milé dámy, kto iný by Vám rozumel?