Čisté línie a krabicový tvar kabelky → inšpirujte sa s nami!!

Nájsť si tu pravú kabelku, býva častým problém. Stará už doslúžila a vy sa obzeráte v obchodoch po novom kúsku, ale všetko sa vám zdá na jedno “kopyto“. S kabelkou na ramene, alebo aspoň po ruke, trávite prevažne väčšinu dňa, preto jej výber je dosť dôležitý. Veľké, malé, jednoduché i komplikovanejšie, kabelky, tašky a ruksaky je ich na výber veľa, ale neviete si vybrať tu svoju. Chýba vám to čo by vám padlo presne do oka – áno to je ona!  Ak si nie ste istá, potom sa pred samotným vpádom do butiku s kabelkami inšpirujte naším dnešným príspevkom.

Súčasný trend je kabelka s čistými líniami a minimalistickými doplnkami, ktoré určite ulahodia vášmu oku. Praktické jednofarebné kúsky, ktoré sú univerzálne, skvele doplnia každý businesslook. Perfektne sa hodia na každodenné nosenie, ale i na večerné posedenia. Sebavedome a elegantne tak sa budete cítiť s týmito kabelkami.

 

linie

 

“Krabicové kabelky“  je v súčasnosti veľmi populárny typ kabeliek. Niekedy sa im tiež hovorí „boxová“. Vychádza z anglického slova box, čo znamená práve škatuľa. Predstavte si kabelku, ktorá jednoducho vyzerá ako škatuľa s uchom a zapínaním. Typický obdĺžnikový, alebo štvorcový tvar  v rôznych farbách a v každom ročnom období. Kúpte si nejakú veľmi farebnú, s kvetinkami a zdobením. Ale v kurze sú aj jednofarebné v pánskom štýle. Kedykoľvek z nej budete niečo potrebovať, budete presne vedieť kam siahnuť. Tento originálny tvar kabelky vám aj vášmu celkovému outfitu pridá vyhranený štýl.

 

 

krabicove