Máte v šatníku tento módny trend? Vrecové kabelky vám určite nesmú chýbať!

V dnešnej dobe, kedy skoro každý chce byť návrhárom a snaží sa priniesť do sveta módy ten najväčší módny trend je samozrejmé, že si môžeme vyberať z viacerých štýlov. Asi najväčšou drogou každej ženy sú kabelky a môžeme si vyberať z neskutočne veľkého množstva modelov. Návrhári tých najlepších a najpredávanejších značiek každoročne sršia nápadmi, ktoré nemajú hraníc. Prinášajú na trh úžasný a rôznorodý design a nám potom prinášajú hodiny vyberania tej správnej kabelky.

vre

 

Počuli ste už o vrecových kabelkách? Ešte v pätnástom storočí boli tieto kabelky štandardne používané ako dar na svadbu. Dnes je tento štýlový trend ako stvorený na leto a pre ženu, ktorá má rada jednoduchosť, no zároveň aj prefíkanosť. Najlepšie na nej je to, že ju nájdete v rôznych veľkostiach, vzoroch, farbách a dokonca aj s nádychom extravagancie. Kabelka, ktorá sa dá nosiť crossbody alebo aj na jednom ramene prináša do tohto sveta módy opäť nový vánok a určite si nájde mnohé fanúšičky, ak už si ich dávno nenašla.

 

vrecsuri

 

Kabelka typu vrece so strapcami prepožičiava štýlu uvoľnenosť, je však dôležité vybrať si vhodný strih k postave, predovšetkým pokiaľ nám záleží na skrytí vlastných nedostatkov. Veľká vrecová kabelka, ktorá sa nosí na úrovni bokov, pomôže vizuálne vyrovnať proporcie ženám so širokými ramenami. Na druhej strane by sa tomuto riešeniu mali vyhýbať dámy s postavou hrušky, aby zbytočne nepritiahli pozornosť na svoje boky.

 

vcrecdoca

 

 Tak čo dámy, máte už jednu doma? Ak nie, jeden rýchly nákup to napraví :)