Ochrana osobných údajov

Bezpečnosť a ochrana osobných údajov

 

 

Pri spracovávaní dát sa zaväzujeme riadiť zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

 

Prehlásenie o ochrane osobných údajov.

Spoločnosť Apo trade, s. r. o., prevádzkovateľ internetového obchodu www.kabelky.sk , prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi manupilované v súlade zo zákonom č. 122/2013Z.z., a v súlade s Obchodnými podmienkami spoločnosti Apo trade, s. r. o. a s Obchodnými podmienkami spoločnosti Apo trade, s. r. o..

 

Aké údaje zhromažďujeme?

Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme poznať meno, podpis, adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefón a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme Vaše obchodné transakce u nás. V prípade vyzdvihnutia objednávky, ktorá bola uhradená vopred prostredníctvom internetu (prípadne bankovým prevodom), pri vyzdvihnutí reklamácie, či pri preplácaní dobropisu od Vás môžeme požadovať predloženie identifikačného dokladu (OP alebo CP), a to za účelom predchádzania vzniku škôd a zamedzenia legalizácie výnosov pochádzajúcic z trestnej činnosti. Bez predloženia niekterého z týchto dokladov Vám môžeme odmietnúť tovar či peniaze vydať/preplatiť.

 

K čomu údaje slúžia?

Pre realizáciu obchodnej transakcie a dodaniu tovaru na Vami určené miesto s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie uvedené údaje a tieto získame pri Vašej registrácii, a to buď trvalej alebo dočasnej. Nakoľko sú tieto Vaše osobné údaje získavané za účelom realizácie obchodnej transakcie, nie je nutný Váš výslovný súhlas.

 

Ako môžete existenciu týchto dát ovplyvniť?

Po zalogovaní do eshopu www.kabelky.sk môžete tieto údaje editovať alebo mazať. V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť, stačí odoslať e-mail na info@kabelky.sk.

 

Ako používáme cookie

 

Čo je to súbor cookie?

Súbory “cookies“ sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do vášho koncového zariadenia či jeho pamäte. Tieto súbory nášmu webu umožňujú zaznamenať informácie o vašej návšteve, nastavenie vášho prehliadača, jazyk, ktorý preferujete a ďalšie informácie. Vaša budúca návšteva našich stránok tak môže byť oveľa rýchlejšia a viac odpovedajúca vašim záujmom. Bez súborov cookies by prehliadanie nášho webu bolo oveľa zložitejšie. Tieto súbory nám okrem iného pomáhajú prispôsobiť našu ponuku práve vašim potrebám.

 

Ohrozuje používanie súborov cookies moje súkromie?

Spoločnosť Apo trade, s. r. o. vždy postupuje v súlade s príslušnými právnymi predpismi a najvyššími etickými štandardmi. Veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov a spokojnosti návštevníkov našich webových stránok. Z tohto dôvodu dôsledne dbáme na ochranu vášho súkromia. Používanie cookie súborov nutne neznamená, že nám poskytujete vaše osobné údaje; avšak v prípade, kedy nám svoje osobné údaje poskytnete (napr. z dôvodu, aby sme vám mohli dodať vami objednané výrobky), môže dôjsť k prepojeniu vašich osobných údajov s informáciami obsiahnutými v súboroch cookies, avšak len za účelom skvalitnenia našej ponuky, ktorá tak bude viac odpovedať vašim individuálnym záujmom či potrebám. Vaše osobné údaje, samozrejme, chránime za použitia tých najmodernejších technológií a ďalším osobám či firmám ich dávame k dispozícii len v nevyhnutnom rozsahu (napr. dopravcom, ktorí vám doručujú náš tovar). V niektorých prípadoch nám ale poskytnutie vašich osobných údajov môže ukladať zákon.

 

Môžem ukladanie súborov cookies do môjho zariadenia nejako zabrániť?

Áno, stačí, ak si pred návštevou našich stránok vo svojom prehliadači spustíte funkciu anonymného prehliadača. V takom prípade je však možné, že sa vám niektoré časti našich stránok nebudú zobrazovať správne, ich prehliadanie pre vás bude zložitejšie a nebude sa vám zobrazovať ponuka výrobkov odpovedajúcich vašim potrebám.

 

Tieto informácie mi nestačia. Rád/rada by som vedel/a vedieť viac.

V tom prípade si prečítajte Podmienky spoločnosti Apo trade, s. r. o. pre používanie súborov cookies a ochrane osobných údajov v súvislosti s týmito súbormi, ktoré sú umiestnené tu.

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.