Najkrajšia jeseň od gréckej DOCA

Jeseň podľa módneho velikána DOCA. Zamilujte si novinky, ktoré sú šité podľa nárokov dynamických, sebavedomých žien, ktoré využívajú módu na vyjadrenie svojho názoru. Ochutnajte zemité farby, ktoré sú nádherne "rozbité" temperamentnou červenou, alebo okúste sivú v jej nádherných odtieňoch. Kombinácia lesku a matu je túto jeseň IN, prečo si ju nedopriať? Alebo si potrpíte na detaily a zaujme vás dokonalé prešívanie v štýle Chanel? Nech si vyberiete čokoľvek, pri novej kolekcii DOCA Jeseň 2018 nešliapnete vedľa.

DOCA "nezabŕda" len do overených gréckych motívov a celkového vyznenia. Tentokrát môžete zaletieť aj do chaotického, no módou opradeného Londýna a okúsiť kabelky v štýle Burberry. Všimnite si vzor, ktorý nádherne oživí váš minimalistický outfit. Aplikácia na prednej strane z brúsenej kože je absolútne očarujúca. Dizajnéri vsadili hneď na niekoľko prevedení jedinečného vzoru. Dopriať si môžete krásny ruksak, štýlovú crossbody alebo klasiku, ktorú uchopíte do ruky alebo zavesíte na rameno.

 

Absolútny jesenný hit! Kombinácia ekokože a flísu vás aspoň na malý moment zahreje. Kabelky sú príjemné na dotyk, priestranné a nezvyčajného tvaru. v nádhernej hnedej a sivej, ktoré sú top farby sezóny. Ak máte radi crossbodyčka, vyberte si vysokú, priestrannú kabelku, ktorú pohodlne chytíte aj do ruky. Ak potrebujete odložiť iba peňaženku, kľúče, rúž a zrkadielko, potom určite siahnite na menšie crossbody, ktoré sú mega štýlové!

Kolekcia CAMPUS od DOCA je božská. Prvýkrát módny fenomén pripravil kúsky pre mladé školáčky a slečny, ktorým je jedno čo o nich hovorí okolie. Sú odvážne, hravé s extravagantnými kožušinkou. Dôležitá je pozornosť okolia a tú kúsky CAMPUS priťahujú. Štýlové pásiky na bokoch ruksakov a kabelky pôsobia veľmi fresh. Kúsky využijete do školy, na výlety ale tiež poobedňajšie tréningy. Sú zárukou originality a vášho jedinečného štýlu.

Každodenná do cesta do práce, nemusí byť nuda. Oživte svoj business look novou DOCA kabelkou. Priestranné, do ruky a na rameno, ktoré pohodlne prehodíte cez rameno ako crossbody. Kabelky využijete aj na menší nákup po práci. Detailne prešívané, v nádherných farebných kombináciách a tiež s dôrazom na mat a lesk. Luxusné kúsky, ktoré vám bude závidieť nie jedna kolegyňa. Kabelky DOCA sú pevné, kvalitne šité a pohodlne vám odnesú všetky dokumenty, ktoré potrebujete k úspešnému dňu.

 

CELÁ KOLEKCIA DOCA TU