Toto sú kabelky, ktoré vo vašom šatníku nesmú chýbať!

Každá žena má doma celú zbierku kabeliek. Vždy je však kúsok (jeden, dva, tri), ktoré patria medzi najobľúbenejšie. Tu je ukážka kabeliek, ktoré si obľúbite veľmi rýchlo. Kvetinové kabelky, kabelky do práce a na večer. Luxusné kabelky, ktoré dodajú každej žene štýl a eleganciu.

Kabelky s kvetinovou potlačou

 Sú hitom sezóny jar/leto 2017. Hodia sa na každodenné, ale aj výnimočné príležitosti. Pre túto sezónu ich do svojich prehliadok zahrnuli aj známi módni tvorcovia.

cblog

 

Do mesta, na slávnostné stretnutie, do práce. Ideálne je zvoliť outfit s rovnakým základom farby, aký je na kabelke. Kvetinová kabelka má outfit oživiť, doplniť, zvýrazniť. Pozor na príliš rôznorodú kombináciu farieb. Mohlo by sa stať, že z vás bude chodiaci papagáj.

 

Kabelky do práce

 Do práce sa výborne hodia rozmerovo väčšie kabelky. Bez problémov sa do nich dajú vložiť dokumenty veľkosti A4, malý tablet, telefón, peňaženka, kľúče a všetky drobnosti, ktoré žena počas dňa potrebuje v kabelke nájsť.

 Lakované kabelky

 Čierna kožená lakovaná kabelka Sienna Rose s hnedými rúčkami (k dispozícii s crossbody ramienkom)

228

 

Kabelky s dvomi rúčkami

Kabelka Trussardi v oranžovej farbe - s dvomi rúčkami, hodí sa do práce aj na nákupy

1213

Kufríkové kabelky

Kabelka Cornelia - Kombinácia tmavohnedej a svetlohnedej farby s motívom krokodílej kože.

1785606

Kabelky s príveskom

Ďalší hit sezóny jar/leto 2017. Kabelky s mašličkou, s príveskom so strapcom. Všetko, čo visí na kabelke je in.

866

 

Večerné kabelky

 Večerné kabelky sa hodia na formálne príležitosti. Keďže kabelky sú určené na party a podobné príležitosti, sú v porovnaní s bežnými dennými kabelkami menšie. Sú nevyhnutnou súčasťou party looku.

 Clutch - malé kabelky určené do ruky, s jednoduchým ramienkom alebo bez neho, len na nevyhnutné veci ako mobilný telefón, malé osobné veci a kozmetické záležitosti. 

370  1276

Listové kabelky - vhodné na menej formálne príležitosti ako clutch. Kabelky sú v tvare listu, len na malé vecičky. Ideálne do kina alebo na večeru.

LSE00205_NUDE

Miniatúry - miniatúrne kabelky rôznych zaujímavých tvarov

1462

 

Ďalšie krásne kabelky nájdete na webe www.kabelky.sk.