Na jarný výlet s novým ruksakom

Predstavujeme novú kolekciu športových ruksakov. Ako stvorená na jarné výlety a príjemné prechádzky. Ak si chcete výnimočné chvíle naozaj užiť, potrebujete mať so sebou zopár nevyhnutných vecí - deku, občerstvenie, termosku. Všetko sa vám zmestí do praktických ruksakov pre pánov, ale aj dámy. Navyše, sú nie len funkčné, ale poslúžia aj ako módny doplnok. Nádherné vzory, kvalitné šitie a odolný materiál. Kto by nepodľahol?

CENT1770-Edit (1)

Ruksak UNISEX Tiro  

Pre pánov a rovnako tak aj pre dámy. Ruksak UNISEX Tiro je vďaka neutrálnym farbám jednoducho pre každého. Mriežkovaný vzor je trendy, vrelo odporúčame nie len na príjemné prechádzky, ale pokojne ho využijete namiesto aktovky do školy. Pohodlne si v ňom odnesiete všetky veci, bez ktorých si bežný deň neviete predstaviť. Ako bonus, budete vyzerať štýlovo a moderne.

 

CENT1749-Edit (1)

Ruksak Jaris

Nadčasový ruksak Jaris je to pravé, čo potrebujete mať v jarnej sezóne. Zamilujete si ho pre svoju farbu a praktickosť, ktorú oceníte pri slnečných prechádzkach lesom či romantických víkendových pobytoch. Ruksak Jaris je dostupný v dvoch odtieňoch zelenej, ktorá je v kombinácii s vždy trendy hnedou. 

 

aleron

Ruksak Aleron

Najpredávanejší ruksak je Aleron. A my sa nečudujeme. Je mimoriadne priestranný a praktický, väčších rozmerov a hneď v niekoľkých farbách. Vyrobený z kvalitného materiálu. Obsahuje niekoľko priehradok na zips, v ktorých sa nestratí žiadna drobnosť. Ruksak Aleron je vhodný na dlhšie túry či víkendové pobyty pri vode a na horách. Ušitý ako pre vás.

 

ruksak tomeva

Ruksak TOM&EVA Travel

Ruksal Travel je vhodný pre ženy a mužov. Ak milujete tráviť svoj voľný čas aktívne, zbaľte si všetky potrebné veci do ruksaku Travel. Navyše, je z dielne prestížnej francúzskej značky TOM&EVA, ktorá sídli v priamo Paríži. Je preto, nepochybne, zárukou kvality.


detsky ruksak

Detský ruksak Cars

                                                                                                                     

Myslíme aj na najmenších. Vaše ratolesti si všade so sebou berú minimálne svoju obľúbenú hračku. Zbaľte im všetko do kvalitného, tematického ruksaku. Pri ruksaku Cars budú detské oči zaručene rozžiarené. Nádherný kúsok vhodný na výlety, do škôlky a na bežné nosenie. Kvalitné šitie a nádherná potlač. 

<<NOVÁ KOLEKCIA TU>>

 VIAC INFO: kabelky@kabelky.sk